Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ بهترین روش نگهداری منابع ریالی، واریز آنها به حساب بانکی است. هم اکنون بانک ملی ایران امکانات فراوانی برای دسترسی لحظه ای به منابع برای مشتریان ایجاد کرده است.
 
سامانه «بام» به مشتریان این امکان را می دهد که در هر لحظه از شبانه روز، وجوه خود را مدیریت کرده و آن را به شکلی که لازم می دانند استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برخی خدمات بانکی بر روی پیام رسان «بله» وجود دارد که می تواند نیازهای فوری مشتریان را پاسخگو باشد.
 
دستگاه های فیزیکی دسترسی و نقل و انتقال پول مانند خودپردازها، VTM  و CRS نیز در هر ساعت از شبانه روز امکان پرداخت پول نقد تا سقف پنج میلیون ریال را برای مشتریان فراهم کرده اند.
 
در بخش ارز نیز شرایط مشابهی حاکم است، به طوری که بانک ملی ایران به سپرده های ارزی تا سقف شش درصد سود پرداخت می کند. این گونه سپرده گذاری می تواند همزمان با حفظ فیزیک پول، ارزش آن را نیز حفظ کند؛ ضمن این که مشتریان می توانند در هر زمان، اصل منابع ارزی خود را از بانک ملی ایران دریافت کنند.
 
علاقه مندان به خرید و نگهداری سکه نیز می توانند منابع خود را به پیش خرید سکه تخصیص دهند. با این روش کسب سود قابل توجه برای دارندگان سکه در دوره های شش ماهه و یک ساله متصور است.
 
برای حفظ اشیای گرانبها مانند طلا و سکه نیز می توان از صندوق های اجاره ای بانک استفاده کرد. اکنون 87 شعبه بانک ملی ایران در سراسر کشور دارای بیش از 119 هزار صندوق اجاره ای هستند که از این تعداد 24 شعبه در تهران قرار دارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ نگاهی به احکام بودجه 1403 در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از 31 هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید 70 درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود 700 میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.30 درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به 93 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

100همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود 100 همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز 19 میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال 1403 حدود  19  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

640 همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • آسمانی شدن مادر شهید آسوده در دزفول
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم